Een dagje vakantie in Tuckerville

Zin in een dag vol sfeer en muziek? Dan ben je op Tuckerville op de juiste plek!

Een afwisselend programma vol popmuziek met roots-, folk- en americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, Kidsville (een area voor de jongere festivalgangers) en een prachtig natuurgebied als decor zorgen ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis voelen.

Initiatiefneemster Ilse DeLange over het festival: ‘Vorig jaar had ik me geen betere editie van het festival kunnen wensen. Het was onvergetelijk. Ik kijk nu al uit naar september om opnieuw een geweldig festival neer te zetten.‘

In het hart van Twente, op fietsafstand van Enschede, ligt Het Rutbeek. Dankzij een natuurlijke bos- en heideomgeving met aangrenzend meertje is Het Rutbeek dé uitgelezen plek om Tuckerville te organiseren. Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving.
Wat dacht je van podia die verscholen staan in het bos, intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in de bomen en kampvuren op het strand?

https://tuckerville.nl/