De gemeente gaat vervroegd bezig met asfalteringwerkzaamheden. / Vorgezogene Bauarbeiten.

Vervroegde werkzaamheden Parkweg-Lambertus Buddestraat

Tussen maandag 20 april 07.00 uur en vrijdag 24 april 17.00 uur is de T-splitsing Parkweg-Lambertus Buddestraat afgesloten voor verkeer. De gemeente gaat vervroegd bezig met asfalteringwerkzaamheden.

 Door het drukke verkeer en de vele zware vrachtwagens, is in de weg grote spoorvorming op getreden. Dit kan tot gevaarlijke situaties voor het verkeer leiden. Vooral voor motoren en als het hard regent, kan dit het geval zijn.

 Coronacrisis biedt ook kansen

Het is iedere keer weer een grote uitdaging om alle noodzakelijke werkzaamheden in de stad goed op elkaar af te stemmen. Gek genoeg biedt de coronacrisis hierin ook kansen. Enschede kent ruim 1600 straten. Het is dus soms lastig om én alle werkzaamheden uit te voeren én Enschede zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Door de beperkende maatregelen als gevolg van de coronacrisis is er veel minder verkeer op de weg. Dit biedt een uitgelezen kans om werkzaamheden als deze vervroegd uit te voeren. Op deze manier halen we wat druk weg bij de zomermaanden, die toch al vaak drukker zijn dan gemiddeld en steunen we ondernemers.

Volg de omleidingsborden

De werkzaamheden aan de Parkweg-Lambertus Buddestraat nemen 5 werkdagen in beslag. Gezien de goede weersvoorspellingen zijn de wegwerkzaamheden voor het weekend klaar. Het autoverkeer wordt door middel van gele omleidingsborden omgeleid via de Westerval, Hengelosestraat en de Tubantiasingel. De 2 tankstations zijn gewoon bereikbaar via de Volksparksingel/Parkweg. Hulpdiensten, fietsers en voetgangers kunnen de kruising wel passeren. Voor een overzicht van alle actuele wegwerkzaamheden in de gemeente Enschede kijkt u op enschede.nl/wegwerkzaamheden


Die Koronakrise bietet auch Chancen
Es ist immer eine große Herausforderung, alle notwendigen Aktivitäten in der Stadt zu koordinieren. Seltsamerweise bietet die Koronakrise auch diesbezüglich Chancen. Enschede hat mehr als 1600 Straßen. Es ist daher manchmal schwierig, alle Arbeiten auszuführen und Enschede so leicht zugänglich wie möglich zu halten. Aufgrund der restriktiven Maßnahmen infolge der Koronakrise ist der Verkehr auf der Straße viel geringer. Dies bietet eine hervorragende Gelegenheit, solche Arbeiten frühzeitig auszuführen. Auf diese Weise entlasten wir die Sommermonate, die oft überdurchschnittlich beschäftigt sind, und unterstützen Unternehmer.

Folgen Sie den Umleitungsschildern
Die Arbeit an der Parkweg-Lambertus Buddestraat dauert 5 Arbeitstage. Angesichts der guten Wettervorhersage sind die Straßenarbeiten für das Wochenende bereit. Der Autoverkehr wird über gelbe Umleitungsschilder über Westerval, Hengelosestraat und Tubantiasingel umgeleitet. Die 2 Tankstellen sind einfach über den Volksparksingel / Parkweg erreichbar. Rettungsdienste, Radfahrer und Fußgänger können die Kreuzung passieren. Eine Übersicht aller aktuellen Straßenarbeiten in der Gemeinde Enschede finden Sie unter enschede.nl/wegework